Nieuwe website: Overname van Beautyboxen.nl

In december hebben wij de kans gekregen om de website Beautyboxen.nl over te nemen. Op Beautyboxen.nl verschijnen artikelen (blogposts) over de verschillende beauty boxen die in Nederland en België te verkrijgen zijn.

Meer over beauty boxen

Zoals de naam al doet vermoeden zijn beauty boxen ‘pakketten’ met daarin verschillende verzorgings- en cosmeticaproducten. Deze boxen zijn (afhankelijk van de aanbieder) los te verkrijgen en te verkrijgen als maandelijkse abonnementen. Je krijgt dan voor een vastgesteld bedrag (meestal tussen de 10 en 20 euro) een pakketje thuis gestuurd met daarin beauty producten. Deze producten zijn over het algemeen gezamenlijk meer waard dan de aanschaf prijs van de box.

Beauty boxen zijn aan een heuse opmars bezig op het internet en erg populair onder meisjes en vrouwen van alle leeftijden. Voor een relatief klein bedrag kunnen beauty liefhebbers iedere maand verschillende producten ontdekken en uitproberen. In feite ontvang je iedere maand weer een cadeautje!

beautyboxen

 

Het doel van Beautyboxen.nl

Het doel van Beautyboxen.nl is om potentiële klanten van de boxen te informeren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor een box. Dit doen wij onder andere door iedere maand boxen van verschillende aanbieders te ‘unboxen’. Dat houdt in dat we foto’s maken van de boxen en van de producten erin en deze verwerken in een artikel. Daarbij geven wij ook een eerlijke mening over de boxen en de inhoud daarvan. Zo kunnen we precies laten zien wat men van de boxen kan verwachten.

Tevens proberen wij voor onze bezoekers leuke deals te regelen en houden wij geregeld leuke winacties. Wij zijn dan ook met Beautyboxen.nl actief op Facebook. Onze pagina wordt gevolgd door honderden meisjes en vrouwen die gek zijn op beautyproducten.

Alle artikelen op de website worden geschreven door jonge vrouwen met verstand van verzorgings- en cosmeticaproducten. We streven er naar om artikelen van hoge kwaliteit af te leveren, met bruikbare informatie en goede foto’s.

Waarom is Beautyboxen.nl voor ons interessant?

Op Beautyboxen.nl maken wij gebruik van zogenoemde affiliate-constructies. Dat houdt in dat wij producten promoten (in dit geval dus verschillende beauty boxen) en onze bezoekers daarna doorverwijzen naar de website van de aanbieder. Als de bezoeker vervolgens een product aanschaft krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag. Een win-win situatie dus! De website draait op het populaire WordPress Content Management System (CMS).

 

We zijn erg enthousiast over dit nieuwe project en ons streven is om hét platform te worden voor liefhebbers van beauty boxen. Inmiddels nieuwsgierig geworden naar de website? Surf dan snel naar Beautyboxen.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *