fashionlady

Project: Fashionlady

Laatst hadden we het er al over dat één van onze expertises het opzetten en ophouden van webshops is. Vandaag vertellen we graag meer over een project op dit gebied: Fashionlady.nl.

Meer over Fashionlady

Fashionlady is een online shopping platform voor vrouwen. Op de website hebben wij een selectie gemaakt van de meest hippe en trendy fashionitems van verschillende merken en shops. Wij plaatsen iedere week inspirerende blogs over de laatste trends, nieuwe merken en mooie looks.

Opzet Fashionlady.nl

Samen met Kuilie Advertising zijn wij eigenaar van Fashionlady. Op Fashionlady.nl maken wij gebruik van een zogenoemde affiliate-constructie. Simpel gezegd houdt dit in dat wij producten promoten en onze bezoekers uiteindelijk doorverwijzen naar de website van de aanbieder van de producten.

Deze constructie heeft voor ons een aantal grote voordelen. Zo hoeven wij zelf geen voorraden te beheren, producten te verzenden en betalingen af te handelen. Het enige wat wij doen is de bezoeker helpen met het vinden van de juiste producten en uiteindelijk doorverwijzen.

Als de bezoeker vervolgens een of meerdere producten aanschaft bij de aanbieder, krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag. De website draait op het populaire WordPress Content Management System (CMS).

Doorgroei mogelijkheden

We zien dat de website steeds populairder begint te worden. Uiteraard zijn wij op dit moment druk bezig om daar op in te spelen. We besteden meer aandacht aan de blogposts die we iedere week plaatsen en ook aan de social media kanalen.

Ons doel? Hét online shopping platvorm worden voor vrouwen! Ben je benieuwd geworden naar de website? Neem dan snel eens een kijkje op Fashionlady.nl en bezoek de Facebookpagina van Fashionlady.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *