Project: Vintagechick.nl

Een van onze expertises is het opzetten en onderhouden van webshops. Op dit moment richten wij ons voornamelijk op fashionwebshops. Ons grootste project op dat gebied is Vintagechick.nl en in dit artikel vertellen we je daar graag wat meer over.

Meer over Vintagechick.nl

Vintagechick.nl heeft een groot assortiment aan vintage en retro fashionitems. Denk hierbij aan vintage jurken, broeken, schoenen en accessoires. Naast de webshop beheren wij ook een blog waar iedere week meerdere artikelen verschijnen over alles wat met vintage- en retrofashion te maken heeft. De blogs worden geschreven door verschillende vrouwen met verstand van vintage(kleding).

Opzet Vintagechick.nl

Samen met Kuilie Advertising zijn wij eigenaar van Vintagechick. Op Vintagechick.nl maken wij gebruik van een zogenoemde affiliate-constructie. Simpel gezegd houdt dit in dat wij producten promoten en onze bezoekers uiteindelijk doorverwijzen naar de website van de aanbieder van de producten.

Deze constructie heeft voor ons een aantal grote voordelen. Zo hoeven wij zelf geen voorraden te beheren, producten te verzenden en betalingen af te handelen. Het enige wat wij doen is de bezoeker helpen met het vinden van de juiste producten en uiteindelijk doorverwijzen. Als de bezoeker vervolgens een of meerdere producten aanschaft bij de aanbieder, krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag.

In het geval van Vintagechick werken wij samen met de grootste aanbieders van vintage- en retrokleding in Nederland. Denk hierbij aan Topvintage, Succubus en Pinupvinage. De website draait op het populaire WordPress Content Management System (CMS).

Een veelbelovende groei

In de laatste jaren is de website enorm gegroeid. Op dit moment wordt de website iedere maand door duizenden liefhebbers van vintage- en retrokleding bezocht. Tevens hebben wij op Facebook een pagina met honderden fans waarmee we een community vormen voor vrouwen met interesse in vintagekleding.

De groei die we de afgelopen jaren hebben ondervonden vinden wij veelbelovend. Wij zijn iedere dag druk bezig met de website en we hopen in de tekomst nog meer te kunnen groeien. Ben je benieuwd geworden naar de website? Neem dan snel eens een kijkje op Vintagechick.nl en bezoek de Facebookpagina van Vintagechick eens!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *